找回密码
 立即注册
搜索
热搜: 学习方法
查看: 15|回复: 1

Passage 4Questions 16 to 20 are based on the following passage:Success

[复制链接]

1

主题

0

回帖

5

积分

新手上路

Rank: 1

积分
5
发表于 5 天前 | 显示全部楼层 |阅读模式
Passage 4


Questions 16 to 20 are based on the following passage:


Successful innovations have driven many older technologies to extinction and
have resulted in higher productivity, greater consumption of energy, increased
demand of raw materials, accelerated flow of materials through the economy and
increased quantities of metals and other substances in use each person. The
history of industrial development abounds with examples.


In 1870, horses and mules were the prime source of power on U.S. farms. One
horse or mule was required to support four human beings a ratio that remained
almost constant for many decades. At that time, had a national commission been
asked to forecast the population for 1970, its answer probably would have
depended on whether its consultants were of an economic or technological turn of
mind. Had they been “economists”, they would probably have projected the 1970
horses or mule population to be more than 50 million. Had they been
“technologists”, they would have recognized that the power of steam had already
been harnessed to industry and to learn and ocean transport. They would have
recognized further that it would be the prime source of power on the farm. It
would have been difficult for them to avoid the conclusion that the horse and
mule population would decline rapidly.


16. According to the passage, what supplied most of the power on U.S. farms
in 1870?


A. Animals B. Humans C. Engines D. Water


17. Which of the following is NOT mentioned by the author as a consequence of
new technological developments?


A. Older technologies die away.

B. The quality of life is Improved.


C. Overall productivity increase.

D. More raw materials become necessary.


18. It can be inferred from the passage that by 1870 .


A. technology began to be more economical


B. the steam engine had been invented


C. the U.S. horse population was about 10 million


D. a national commission was about 10 million


19. In the second paragraph, the author suggests that “economists” would
.


A. plan the economy through yearly forecasts


B. fail to consider the influence of technological innovation


C. value the economic contribution of farm animals


D. consult the national commission on the economy


20. What is the author’s attitude toward changes brought on by technological
innovations?


A. He is excited about them.

B. He accept them as natural.


C. He is disturbed by them.

D. He questions their usefulness.
回复

使用道具 举报

0

主题

466

回帖

1008

积分

新手上路

Rank: 1

积分
1008
发表于 5 天前 | 显示全部楼层
正确答案:ABDBB
答案解析:暂无解析
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|xuewu.net

GMT+8, 2025-10-27 19:34 , Processed in 1.109375 second(s), 19 queries .

快速回复 返回顶部 返回列表